Vad är det man brukar säga om tigrar och deras ränder?

Att dom aldrig går ur. Vilket kanske inte är helt sant, man måste ju ha nån form av tro på att förändring kan ske. Däremot är en varg i fårakläder fortfarande en varg.

/:(

Fysik <3

Jag har gjort det igen, failat totalt med att lyckas skriva ihop en labbrapport. Måste ha någon jävla
mental(fysisk??)spärr som hindrar mig från att göra klart och lämna in en labb i tid. Den här gången har jag då inget material eftersom jag trodde att jag skrivit allt i fysikboken fast det står i kemiboken. Yey!



Så oseriös snubbe, tar fysiken som ett skämt när det egentligen är fullaste allvar.

/:)

snabb update

Såg nyss att jag hade tre unika besökare i Onsdags, respeeekt!

/:)

WOHOOO BACK ON TRACK!!

Sommarn är slut, det vill säga... Jag har inget liv längre. Så dags att börja blogga igen helt enkelt! Löven faller från träden, regnet piskar från himmlen, termometern visar kyligare tempratur och min hjärna ställer såklart direkt in sig på att gå i ide. Vilket leder till minskar hjärnaktivitet och ökad trötthet. Vart fan är motivationen!?

I alla fall. Tänkte passa på att dela med mig lite av de roligheter som händer när familjen Madsen allihopa samlas i köket och inte då för att äta tillsammans (händer ungefär lika ofta som månförmörkelse) utan faktiskt för att laga mat (händer ungefär lika ofta som solförmörkelse). Eller jag orkar inte berätta, skriver en lista istället:

Snyggast i köket: Måste nog utse mig själv, inte så mycket competitiooon direkt.
Jobbigast i köket: Helt klart mamma, skulle alltid vara i vägen och bråkade massor om platsen vid spisen.
Tråkigast i köket: Om jag hade varit tvungen att ta disken kanske det skulle vart den men istället väljer jag pappa som drar skämten "Hittar du inte locket till kastrullen? Du kanske ska prova med ett lockrop?" och "Nej ta inte i mer äpplen, då blir det äppligt..." GAAAAH jag dööööör av tråkighet!
Kulinarisk upplevelse: Perfekt stekta pannkakor med lagom krispig kant, fyllda med äpplen stekta i kanel och socker samt en klick vaniljglass.
Höjdpunkt: När mästerkocken (jag alltså) vänder pannkakor i luften, alla blev fett imponerade.
Lågpunkt: Fanns ingen keso så var tvungen att ta Turkisk Yoghurt istället...

Sådääär ja, första inlägget på länge! NICE!

/:)



RSS 2.0