Öppet Hus på Tullinge!

Klockan 18:00 smäller vi upp dörrarna här på Tullinge Gymnasium och alla är välkomna till att ta del av denna fantastiska skola...! Så vi ses där.

/:)


p-p-p-poker face!

I går kväll laddade jag och Julia samt våra päron upp för kvällen genom att frossa i ost och titta på 500 miljoner-tusen closeups på the Uhrdins plus mig. Sen var det nån enstaka bild på notre dame också. Efter det så tog vi kvart i 10 tåget, destination söder! Vi skulle till Adams syrras place på pokerkväll. Väl där kan jag ju bara säga att jag och Julia ägde typ stenhårt, slutade med delad förstaplats av totalt 8 pers. Jag hade iofs 90 % av markerna då men vi hann tyvärr inte spela klart. Måste bara nämna skönaste speltekniken, den hade Tussibulli. Det var den här "jag lägger mig" varje gång men sen helt plötsligt "all in!!", jaha, då lägger jag mig iaf... söten! Tack för en trevlig kväll allihop!




/:)


hjälp...

Oj vad det blir mycket bloggande i dag men jag fick panik när jag var i badrummet nyss. Saken är den att jag kom åt vågen så att den sattes igång och den visade då 0.00 kg. Då tänkte jag att jag kunde passa på att väga mig så jag kliver upp på vågen och då dör displayen. Maxvikt eller vad? Hjälp!

/:)

Julklapp ett fixad!

Nu har jag fixat en julklapp till min papi, han lär få lite strumpor och annat också men den här lär toppa!

Presentkort på klippning!!!



Hett tips, kan ges till vem som helst från vem som helst!
Hoppas han inte läser min blogg, men det får han faktiskt inte, inte för att han vet att jag bloggar. Tvivlar starkt på att han vet vad en blogg är...

/:)


Galenpannor!

Igår var jag och Jullan hos Petris. Där kollade satt vi och zaaaappa lite och då var Victor med också men när han gick passade vi på at spela galenpanna, det var skoj! Haha, men tjejerna var lite busiga och försökte vilseleda mig, genom att få Arnold Schwarzenegger att framstå som värst politiker, vilket han iofs är med det var lite fräckt gjort tycker jag. Som tur var lyckades jag genoskåda dem, när det framkom att han bodde i usa och var politiker men aldrig varit presitent. Jaha, hur många politiker som inte varit/är presidenter har man egentligen koll på? Jag började ana ugglor i mossen helt enkelt. Tack för en trevlig kväll med mycket skratt tjejer!

Här har vi alltså galenpannorna, lite smått trötta dock!



Fan vad jag saknar peace, till och med det äckligt varma tältet Rambo, som olyckligtvis blev nedpissat på hultan :(

/:)

Äntligen!

Tillslut får jag äntliget tillgång till datorn! Ja, jag är typ den enda 17 åringen som inte har en egen dator (ingen tv heller för den delen) så jag delar glatt med familjen. Däremot blir det ju problem då och då som i dag till exempel då pappa fick ett vredesutbrott pga av att när man sätter på vår skrivare skriver den ut nån konstig lapp. Så först skrek och svor han lite, sen så stängde han dörren om sig varpå mamma och jag som vari rummet utanför hörde ett förskräckligt ljud. Det lät som om han knäckte tangenbordet...! Men det gjorde han ju inte, jag sitter liksom och skriver på det nu.  I och med detta måste jag bara passa på att tipsa om ett filmtips, typ världens roligaste film speciellt för dom som hatar skrivare/kopiatorer/faxmaskiner (eller vad dom nu kallas?)

OFFICE SPACE!!!


se den!

/:)


Borde köpa en såndär hajdräkt...

Shit jag dör seriöst, i dag hade vi nationell-fysik-labb-skit-whatever som tog lite mer än 2,5 timmer. Men när man ska räkna ut vatten specifika ångbildningsentalpitet så går den tiden i ett nafs! Egentligen skulle jag haft psykologiredovisning och matte på morgonen men jag kunde inte sova i natt så jag passade på att försöka ta igen det på morgonen istället, inte för att jag lyckades sova så bra då heller men i alla fall... Och dessutom måste jag bara nämna att när jag tänkte köpa kaffe efter lunchen som kostar 2 ynka kronor så upptäcker jag att min plånbok är totalt länsad som på sånär två små femtiöringar. Det enda jag kulle haft råd med var ett sudd. I alla fall, labben var roligare än väntat vilket iofs inte säger så mycket om den eftersom att det enda jag hade väntat mig var ett nervöst sammanbrott från min sida, men det slapp jag!

Det som är illa är att imorgon så ska vi simma med klassen. Yey... Tänk på den där bilden på michelingubben jag la ut för ett tag sen. Den iförd bikini. Så kommer jag känna mig imorrn. HAHAHA!

/:)

Hatkärlek

Carola är en såndär peron som man älskar att hata men också hatar att älska, eftersom att man egentligen hatar henne så hatar man när man älskar henne. Det är inte så bra för ens självbild, men så är det i alla fall! Nördig som jag är sitter jag nämligen och lyssnar på Carolas Jul från 1991 på spotify och samtidigt som jag vill stänga av så kan jag bara inte. För det första är det ju just Carola som sjunger och för det andra sitter jag och lyssnar på julmusik mitt i hösten, typ. Så jag fortsätter att lyssna.

Men en riktig pingla är hon i alla fall...



Btw, pappa kom nyss in och sa att jag hade en nördmössa på mig. HALLÅ!? Min mössa är hur cool som helst.

/:)

MÖSSOR!!!

Nu när vi går mot kallare tider så fryser man ju ofta om örornen. Lösningen är att rota på hatthyllan!

Wohoo, snyggare mössa får man leta efter!



för de lite kallare dagarna kanske en rävf***a passar bättre...




Ursäkta uttrycket med det var grannen i Beck som börja! Ja jag har haft en tråkig dag, jag vet attdet märks...!

/:)


Tråk!

Jag tror att alla vet hur det är, när man vaknar på morgonen och inte har något inplanerat. Man har på sig sovtröjan men skiter i att byta om utan man dra på sig ett par mjukisar och ett par tofflor och slänger upp håret i en oredig knut. Efter det släpar man sig till kaffebryggaren där glädjen blandas med irritation, å ena sidan är man glad över att kaffet redan har kokats av papa så att det bara är att hälla i sig men man blir också lite irriterad för att helt nybryggt är ju absolut godast. Men det är bara att gilla läget, man kan ju inte direkt hälla ut kaffet och brygga nytt. Jaha, vad ska man hitta på nu då? Sätta sig vid datorn, klinka lite på gitarren, plugga eller städa? Det slutar alltid med att jag glider runt i huset och gör lite av varje men egentligen ingenting och så fortskrider dagen fram till eftermiddagen. Jag känner mig så opruduktiv och tråkig, vill bara göra något. Men jag lyckas aldrig förmå mig. Jag är största slackern jag känner.

Men trevligt var det i alla fall i går hemma hos Elin! Hoppas det blir en trevlig kväll i kväll också. Jag kommer att börja mögla om jag fortsätter att dega runt här hemma.

/:)


"Jag ska ha barn i kväll"

Ja detta råkade jag då kläcka ur mig i eftermiddags, lite osmidigt sagt och väldigt missvisande. Jag skulle ju nämligen ha barngympa och inget annat. Vad som också måste tilläggas är att barngymnastik är jobbigt, jag skojar inte. Hoppasången får seriöst mina vader att krampa big time och grodskutt ska vi inte ens tala om! Fråga Julia bara, min assistent... haha nej förlåt jag skojja bara!

Men barnen är bara hur gulliga som helst och det kan ju jag och Julia gå och snacka om i år. Kruxet är att när vi försöker berätta om barnens små egenheter för andra är det typ aldrig nån som fattar det charmiga? T.ex när Elsa berättar att hennes tumme smakar korv, sen kommer nån annan och säger att dens tumme smakar fis och sen ropar alla helvilt om hur äckligt deras tummar smakar, HAHA!


we'll take good care of your babies...



/:)


FINITO!

Wohoooooooo, jag är så glad för jag lyckades göra klart min fysiklabb!! Sen vette fan om jag gjort rätt eller så men den är inskickad på vklass och grejer så nu känns allt toppen bara! Lyckades också flasha lite med mina paintskillz, eller inte. Optiska axlad brukar ju vara raka och brännpunkterna brukar ligga på samma avstånd från linsen men whatever. Därför kan jag nu gå ut med att jag är fysiknörd:

1. Jag lämna in fysiklabben I TID!!
2. Jag sov inget på Monicas fysiklektion i dag (spelade bara lite QP men det räknas ej)
3. Jag gick på en extra fysiklektion på Rönninge Gymnasium, lärde mig inte ett skit men det är inställningen som räknas.


obs! Man behöver verkligen inte vara bra på fysik för att räknas som fysiknörd. Dessutom råkade jag först skriva fysikladden istället för fysiklabben, haha! Men är väll bara jag som tycker det var var skoj...

/:)


Killen har ju ingen koll!

Okej, jag har ett problem! Egentligen är det inte mitt problem utan en väns men eftersom att jag är så pass snäll ser jag mina vänners problem som mina egna. 

En vän med ett problem
 

Problemet ligger hos min vän Fillan och som ni ser här på bilden så har grabben inte ett utan två par glasögon, vilken man tycker borde resultera i extremt god syn med så är dock inte fallet. Istället påstår han att jag har Gråa ögon! Det är absolut inget fel med gråa ögon, missförstå mig inte, men hallå!? Grått förknippas ju med pensionärer och betong...

Tyvärr Filip måste jag förkasta din idé om min ögonfärg, problemet är att du är färgblind! Men vi kan vara kompisar i alla fall, men inte officiellt.



eller är det jag som är färgblind?

/:)


"Bigger babies grow up to be smarter adults than smaller babies"

HAHA, om det är sant så har jag chans att bli nya Einstein... Det är nämligen så att jag vägde mest på bb när jag föddes. Jag vägde 4,8 mjölkpaket och såg ut ungefär såhär:



Fast jag kanske är ett undantag? Aja, nu ska jag försöka skriva min helvetes fysiklabb, ska vara inne imorrn. Tänker definitivt inte lämna in den försent som jag gjorde sist och få höra Monika säga på lektionen "Jag har fått in alla labba utom EN"... Sälla, kan alla i min klass sluta vara så duktiga??

/:)

Oj då!

Såhär ser mins skor ut efter igår, men så blir det ju när man bor på landet... Men tur att de är lackade, då är det ju bara att torka av!


 

/:)


Dans, vin, vänner och lite vardagslyx

Gårdagen var riktigt mysig måste jag säga. Jag my och Julia skulle egentligen gå tillsammans ner till konsum men å messar Julia att hon inte hinner, jag försöker ringa till hennes mobil och hennes hemtelefon men får jag något svar? Nej. I alla fall, nere vid centrum träffar vi Ella och sen kommer the twins med tåget. Det slutar med att promenaden på 15 min upp till Astrid ersätts med en taxiresa, Alisons motivering var: Men tjejer, vi lyxar aldrig till det nuför tiden! Nu tar vi en taxi upp till Astrid, det är ju uppförsbacke hela vägen!

Uppe hos Astrid väntade Petra, Adam och köttfärstrid själv och Julia kom och joina oss, typ två timmar senare än alla andra som vanligt... Så satt vi där och vinade tills klockan, ja var det 9 eller 10? Aja, sen drog vi till Ella och dansade som galningar och efter det åkte vi till Huddinge och dansade lite till.

Någon gång under kvällen snackade Ally om nudlar och det satte verkligen igång mina cravings efter nudlar, så det blev det sen när jag kom hem, mumsi!

Någon som ser likheterna?



Söten! :)



Lots of love!



And some more love!



Aaaadam och jag!



Största cooolingarna på tåget



Hahahahaha!



I väntan på tåget hem



Tack för att ni är som ni är! /:)


incident

Igår var jag, Astrid och Adam hemma oss My. Vi mös, svulla, glodde Idol och spela junior versionen av vem vill bli miljonär. Under en av pauserna går nikotinbegäret igång och vi går ut på baksidan av mys veranda. Sist ut är Astrid som glad i hågen smäller igen dörren efter sig, det är en sån som går i lås av sig själv. Jag påpekar detta men My berättar att det inte är någon fara eftersom att huvudingången fortfarande är öppen. Eller? Nej, självklart så har Adam låst den. Inga fönster öppna, förutom köksfönstret som såklart ligger vid ett stup typ och inga stegar finns tillgängliga. Så satt vi där ute utan skor och mat och kedjerökte hela kvällen...!Nej förlåt, jag skoja, det fanns tydligen en till dörr, som var olåst! Slutet gött, allting gött!

/:)


Vem vill bli miljonär? obs! Junior edition!

Om jag säger såhär:

Vem var president i USA 1981-1989?

Ronald Reagan                            ...eller...                    Ronald McDonald



Den som inte vet kan ju alltid fråga My, hon har ju "koll" på det... Tack tjejen för kvällens absoluta asgarv!

/:)

sov!

Jag måste ju lära mig att gå och lägga mig, hur svårt kan det vara egentligen? Och vad sjutton är det som håller en uppe? Just nu sitter jag i alla fall och plinkar romance d'amour på gitarren samtidigt som jag tänker på att jag borde sova. Då får jag såklart en snilleblixt. Ja, jag kan... blogga! Haha, ibland är man för smidig alltså. Nej men nu får det räcka, dags att borsta tänderna!

/:)

suck, jag har blivit spotify-skadad!

Okej, big time problem! Egentligen inte man iaf... På senaste tiden har jag alltid lyssnat på Spotify och knappt något på mp3:n men under natten till idag passade jag på att ladda den så att jag kunde lyssna på musik påväg till skolan och så. Sagt och gjort, men när jag väl börjar lyssna märker jag att det inte riktigt känns som vanligt. För det första kommer jag på mig själv med att leta efter var man ska söka låt. Men upptäcker att de låtar som finns är ju de jag laggt in, såklart, scaaaary! Mitt andra problem uppdagas strax efter. Jag får en känsla av att det är något som saknas. Varför är det ingen Basshunter som lämnar ett litet meddelande mellan låtarna? När jag lyssnar på spotify hatar jag reklamavbrotten (speciellt basshunters, för i helvete kan grabben lära sig att skilja på svenska och engelska!)) men helt slötsligt märkte jag att jag sakna dom. Jag her helt enkelt blivit spotify-skadad!

HJÄÄÄLP!!! SPOTIFY IS COMING TO GET YOU!!!! hehe...


Tog dessutom svinisvaccinet idag i min vänstra arm och "känner av" det i hela vänstra sidan av kroppen men inte i högra, skumt.

/:)

Mitt andra hem, där jag känner mig trygg.

Egentligen kanske jag borde kalla det "Mitt riktiga hem", för seriöst; Jag spenderar mer vaken tid på fiket ( eller "Rönninge kaffestuga", som är dess egentliga namn, men inte fan är det nån som kallar placet för det?) än vad jag gör i mitt eget rum. Det är typ bästa platsen på jorden, och jag vet att jag inte bara talar för mig själv när jag säger det. Vad är det då som gör fiket så betydelsefullt och unikt?

1. Man träffas och umgås med sina underbara vänner.
2. Standard fikan ligger på tre timmar = tiden flyger iväg.
3. Kaffet kostar 13 spänn och då ingår hur mycket påtår som helst, eller jag brukar iaf köra på det....
4. Det är på fikets uteplatser man möter den underbara våresolen varje år.
5. Astrid lämnade Strägnär för ett liv på Fiket! 


The place to be helt enkelt  

Tips! En sånhär cooling kan du hitta på fiket till exempel!



/:)

under biologin

Jag och Filip är sämst på Biologi, fast Filip tycker han är bäst bara för att Britt-Marie gillar honom eller nått. Vi fick i alla fall tillbaks ett arbete vi gjort om virus och bakterier, båda valde att skriva om hiv. I dag fick vi tillbaks arbeten samt feedback. Det sorgliga är att det var mer feedback än ardete på pappret, samtidigt som alla andra bara var tvugna att ändra ett ord eller så. Sorgligt men sant, men vi kan ju trösta oss med att vi har ett liv i alla fall... eller inte!

Isn't she adorable?


/:)


Vågar man åka till Portugal?

En sak är säkert, nästa sommar vill jag utomlands. Inte för att jag är ensam om det, disskutionerna har gått hett mellan tjejerna om vart vi skulle vilja åka. Inte ont vetande öppnar jag munnen och yttrar mig... "Jag skulle kunna tänka mig att åka till Portugal, där har jag nämligen aldrig varit" och i samma sekund så tystnar Julia tvärt, spärrar upp ögonen och stirrar på mig som om jag var dum i huvudet, klart så kör hon fågelholken också och sen delar hon med sig av sin personliga åsikt "Man kan ju inte åka till Portugal, palla leta festställen".
Jaha, ja jag hade ingen aning men Portugal är tydligen världens tråkigaste och lugnaste ställe, hepp...

Inte nog med det, Inatt klockan 00:17 pep min mobil

"Du kommer få böter om du spottar i portugal! Vi kan inte åka dit! :O <3" 

Okej, inte nog med att det är trist som satan där, man får inte ens spotta! Tyvärr så är jag smärre känd för min smått överdrivna salivproduktion som resulterar att jag spottar i tid och otid, och jag vill ju inte spendera fickpengarna på att betala böter? Antingen är det som vanligt eller så har Julia faktiskt rätt den här gången. Vi får väll se.



Det ser faktiskt inte ut att var värst mycket håll-i-gång..?


/:)

Någon som vill köpa min soffa?

Igår var jag och tjejerna hos Vicks och skulle glo film. Allt börjar och slutar med att vi sitter runt hennes matbord och snackar skit istället. Mycket trevligare faktiskt, trots att jag sa så sjukt mycket och snabbt utan någon som helst innebörd men många glada skratt blev det iallafall. Summan av kardemumman: idag har jag ont i halsen och träningsverk i magen.

Idag är jag faktiskt lite busig som sitter här och skriver för om pappa kommer in och ser att jag inte skriver på min Engelska uppgift har han sagt att han ska lägga beslag på bredbandet! Men hur sjutton skulle jag kunna skriva min book report utan google translate? Är det ett skämt kanske? Dessutom har han hotat med att sälja min soffa på blocket om jag inte slutar att belamra den med massa tingel-tangel och kläder. Fast iofs, det är ju min så om han säljer den måste ju jag få pengarna... och ett par nya skor skulle inte sitta helt fel.

Lite bilder från igår:

Petra är en eskimå



Tilda skrattar åt mina skämt... hehe ;)



De som stannar längst får noblesse *katchiiing*



/:)



Fulia Uhrdin

Julia Uhrdin
Sägs vara fin
Men hon får oss att lida pin
Det brinner i hennes gardin...

Julia Uhrdin tror att hon är en tant
Men vi tycker att hon är en klant-fjant
Hon är motsatsen till en pedant
Dessutom har hon precis blivit laktosintolerant

Mohohohohohohohohhahaha!!!


//Indianen och cowgirl


Framtid?

Varför får jag ett sånt sug att skriva ibland? Det fick jag igår så därför tänkte jag starta upp och skriva lite här ibland. Börjar med en rivstar genom att analysera mina framtidsdrömmar lite. Eller... mina funderingar över vilket yrke jag skulle kunna tänka mig att ha när jag blir äldre och det nyaste i ledet är: Psykolog!!

Jag tycker att psykologi är extremt intressant och dessutom känns det som att efterfrågan på psykologer bara kommer att öka och öka eftersom folk blir mer och mer psykotiska...? Dessutom skulle jag tycka att det känns bättre att ha ett yrke då man hjälper andra, man ger samtidigt som man får tillbaks mycket.

Men... Hur sjutton skulle jag klara av att vara en psykolog?? Jag menar jag har nog tillräkligt med problem jag inte lyckas lösa själv (narcissistisk störning, manodepressivitet m.m.)  så vill jag hjälpa andra? Jag skulle ju göra mer skada än nytta, patienten kommer in med lätt ångest och går ut med grav schizofreni.

Ja, inte blev jag klokare nu. Det kanske är säkrast om jag typ, jobbar isolerad i ett labb eller så och vortexar hela dagarna. Låter inte helt fel dock.

/:)


RSS 2.0