Last Night

Igår firade vi Daniella som fyllde 18 år i Torsdags, grattis, och hon bjöd på mumsig middag. Sen spelade vi lite spel, skrattade och drog en dans på dansgolvet. Vid elva begav vi oss mot tåget och sen delade vi upp oss. Storungarna drog på krogen och småbarnen till Tullinge. Allt som allt, trevlig kväll!





 

/:)


I love my Ladies



Sommar, sol, fina flickor och fest på gång. Jag saknar. Jag längtar.

/:)

Kladd-My!! :D

Hon har gjort det igen. Ingen kan stoppa den här bruden. Håll era filmer borta från My.



/:)

Jahapp

Så sitter man här igen på kvällskvisten när man egentligen borde sova, vissta klockan är bara 11 men den känns som 2, men istället gör man... Ingenting. Den här kvällen har jag inte hunnit med mycket alls och definitivt ingen matte. Har prov på Torsdag, det är det ända provet innan nationella i Ma D och jag borde verkligen skärpa mig. Men imorgon kör jag stenhårt! Det jag har gjort efter skolan är i princip att lagat mat och degat. Till middag blev det panerad röding med kokt potatis, karins-special-sås och lite grönt (elr gult/rött). Det gick sådär med rödingen kan jag säga, började med att jag skulle panera skiten och lyckades panera in halva köket i äggula, grädde och ströbröd. Skulle tydligen inte alls vara grädde i men det hade jag visst fått för mig. Efter det skulle fiskfan stekas och all panering lossnade och brändes fast i stekpannan och jag hade ingen aning om när fisken var klar så där körda jag på känslan. Anyway, såsen blev i alla fall god och lite otippad:

Karins-special-sås:

-Turkisk Yoghurt
-Majonäs
-Såndär grovkornig senap man har på julskinkan.

Rekommenderas starkt! Det rekommenderas dock ej att käka hos mig när jag står för maten...

STAY AWAY FROM MY KITCHEN, RÖDING!



Och mina händer luktar fortfarande fisk... nasty.

/:)

Tillbakaaa!!

Nu är jag tillbaks från från Funäsdalen. Eller, jag kom hem för typ fyra dagar sen men har varit lite seg här på bloggeeen. Har såklart varit väldigt upptagen, exempelvis så har jag börjat med ett nytt ämne. Nämligen.... AKTIEKUNSKAP! Jag vet, väldigt upphetsande. Tro det eller ej men första lektionen var väldigt skojig! Stämningen i datasalen blev dock lite hätsk när det bildades aktieportföljer och köptes och såldes hit och dit, folk blev upprörda och överlyckliga. Över vad som hände på några sekunder. Ingen is i magen här inte.

Jag däremot spelade i egen liga som vanligt då. Det började med att vi skulle "sätta in" 100 000 i kassan och sedan köpa aktier i cirka fem olika företag. Glad i hågen hittar jag något okänt litet företag, men magkänslan sa ja! Det gjorde dock inte mattekunskaperna, de sa mer! Istället för att köpa 2000 st som jag tänkte råkade jag klicka hem 20 000 st och överskred därmed kassan med cirka 100 000. Jahapp, känns som om den här kursen kommer att gå... sådär?

Klant eller ej, min portfölj har i alla fall ökat med 11 000 i värde.

/:)

Skidtips!

Ja, proffsig på vintersport som jag är hade jag tänkt att dela med mig av mina bästa tips här i bloggen då.

- Om du är ute och åker längdskidor så händer det allt som oftast att det fastnar lite snö under skidorna. Misströsta ej. Gör bara som jag och Johanna:

- Känner du dig lite ensam i backen? Passa på att lägga in stöten i singelkön!



- Lite trångt i ankarliften? Kör en dubbel bara så ska du se att det löser sig!



- Sist men inte minst. Skidåkning är överskattat... Afterski däremot är jävligt najs!



Så, ha det trevligt i backen alla pistister!

/:)



Snart bäre av!

Japp, watch out Funäsdalen för snart kommer en del av Tullingegymnasium och invarderar backarna. Med Oskar och Robert i spetsen kan det inte bli annat än livsfarligt. Som vanligt har jag lite problem och denna gång är det det här med packningen. Eller själva motivationen att komma igång. Men det löser sig, som salt i vatten, alltid! Om man inte har för mycket salt vill säga.

/:)

Min nya kärlek?

Jag har upptäckt något väldigt vackert. Nämligen klassisk musik! Vem hade trott att jag (eller någon annan) någonsin skulle säga något sådant? Men air on a g string av Bach är min favvo just nu i alla fall, såklart gitarrversionen.




Sitter och klipper naglarna och en liten bit flög all världens väg men det såg ut som att den hamna i mitt vattenglas. Okey att dricka i alla fall? Har suttit och spanat och ser ingen nagelflisa.

Aja, vattnet smakar bra och det är ju det som räknas? Men nu är det back to the guitar. Vet att jag kör ett g men jag är faktiskt liiiite mer skillad än så. Men bara lite.

/:)

halsont

Alltså min hals blir aldrig bra och idag har den kännts riktigt illa! Så har det varit sen typ nyår, exponering av kyla kombinerat med sönderrökning av halsen (cigg, cigarr och en jävla massa rök från fyverkerier), och jag är såå trött på det! Funderar på att pallra mig till ett apotek och köpa sånna där strepsil. Han nämligen sett reklam för sånna på tv och eftersom att jag är naiv och extremt mottaglig för reklam så är jag övertygad om att det kommer funka. Funkar det inte får jag hoppas att min kära vän placebo kirrar det ist.

I brist på halstabletter försökte jag tidigare idag komma på en lösning på mitt problem. Detta resulterade i hett vatten med färsk ingefära i (som jag silade bort) varpå jag pressaade i citron och avslutade kalaset med att blanda ner en sked honung, trodde att det kanske skulle bli gott men det blev det inte.

/:)

Torsdagsstress

Dagen idag har varit ytterst hektisk för min del. Började tidigt med mattetest varpå en gympa lektion from hell ägde rum. Till saken hör att jag igår blev slaktad på coren och därmed har svinaktig träningsverk idag. Dock verkade jag bara slö och otränad på idrottslektionen och ville verkligen gå fram till Idrottsläraren och hålla värsta talet typ

"Asså jag är egentligen superstark och inte alls slö. Jag var på core igår i en timme och tio minuter och körde stenhårt asså du skulle sett! Så därför är jag lite slutkörd idag, det har inget med att jag hatar idrotten eller nått. Lovar!"

Sen gick jag i alla fall på studiepass (host host) och sen hade jag första barngympan för året!

Nu sitter jag framför datorn och ska så småningom försöka knåpa ihop en labbrapport. Min pappa är för busig i bland. Vi tittade på filmen Sherlock Holmes några minuter men sen skulle ju jag skriva den där labbrapporten.. hehe. I alla fall, då sa han att han skulle titta på "Anders och Måns" på tv. När jag sedan går förbi stter han och tittar på mina nedladdade "Sex and the city" avsnitt! Tydlingen hade hans program inte börjat ännu... yeah right!

/:)


Hjärna på autopilot

Jag ska hämta mobilladdaren. Den ligger på ett hörnbord nere i köket och jag befinner mig i datorrummet på övervåningen. Så jag springer ned för trappan, in i köket och till min förvåning står jag helt plötsligt med näsan i skafferiet och fattar nada.

Japp så kan det gå ibland. Passade på att ta två cookies när jag ändå hade lyckats hamna helt fel.

/:)


Den dagliga morgonrutinen!

Ja Madde skrev på sin blogg om hennes morgonrutiner så då bara mååste jag också göra det! Istället för en kommentar blir det ett helt inlägg, ganska så najs va?

Det hela börjar med att jag vaknar och... Kramar mina strumpor.

Det tar typ tre minuter. Sedan går jag som en zombie in i köket och sätter på en halv balja kaffe och slänger i ett gäng mackisar i rosten. Jag rostar alltid mackorna, viktigt i min morgonrutin. Sedan går jag in i badrummet och duschar. Egentligen ska jag tvätta håret men det blir aldrig så. Snoozar (eller hur fan det stavas?) istället så det är därför jag allt som oftast har smussigt hår. Efter det så går jag runt naken. Eller ok, jag drar på mig mysis kläder, aldrig vanliga kläder. Sedan äter jag min frukost i lugn och ro i sällskap av dns ekonomidel alt vanliga delen om jag är klar med ekonomin. Det är roligast att läsa om när dom tester typ julskinka, barnvagnar eller kräftor tycker jag.

Sedan sminkar jag mig, antingen i två eller 20 min beroende på dagens självkänsla. Sedan börjar den stressiga biten med att slänga på sig lämpliga kläder och hitta allt som ska med till skolan. Efter det kommer jag på att jag inte borstat tändena. Fan också! Proppar munnen full med tuggummin och rusar till tåget.

/:)


Helgens Roligaste!

Jag väljer att lista en lista från fem till ett. Ett är såklart roligast men fem redovisas först för då blir det som spännandast... Så håll i er ppl för här kommmer listan över Helgens Roligaste!!

5. JULIA OCH MADELUES FYLLEBRAVADER PÅ FB KL 03:00 NATTEN TILL SÖNDAG

Stavning och timing på topp. Vissa har som policy att inte internetsurfa på fyllan, tydligen inte dessa pinglor.

4. CHILL PÅ ÖSTERTÄLJE STATION NATTEN TILL LÖRDAG -.-

Petra lyckades föreviga det måttligt försenade tåget vi väntade på. Vi träffade också ett x antal skumma typer.

3. FIKET PÅ SÖNDAGEN CA HELA DAGEN

Vette fan vad vi garva åt, men garva var vad vi gjorde. Trötta, bakfulla, slitna typer som satt och skratta åt typ inget, alltid lika kul!

2. LUDDE-KUDDES 19-ÅRS PARTEEEEY PÅ LÖRDAGKVÄLLEN



Väldigt trevligt helt enkelt: dans, sköön stämning, underbart folk osv osv. Baxa ett gäng pics från fb, får börja ta med mig egen kamera!!

1. KARIN HELENA MADSEN, HELA HELGEN!

Ja alltså inte för att skryta eller så men jag har ju som vanligt varit superkul hela helgen från Fredag till Söndag och dragit sköna skämt som alla (alltså inte bara jag) skrattat åt. Jag lovar.

Idag är jag sjuk. Men imorrn är jag back in buisness. Tack för helgen!

/:)



RSS 2.0