Jag vill ha ett liv!

Jag brukar alltid säga att man måste skaffa ett liv innan man skaffar en blogg för vad ska man annars skriva om liksom? Dom som nu ifrågasätter existensen av min blohg på grund av det... kan ba dö typ. Nu de senaste dagarna har jag då varit hos moffa med familjen och jag kan erkänna att det är supertråk samt att jag hatar min familj lite mer för varje dag. För att kunna uppskatta ens familj ska man definitivt inte spendera för mycket tid med dem. Saken är att jag har haft hur mycket tid som helst till vad som helst men trots det har jag inte bloggat något fast det är något man brukar kunna göra när man har tråkigt. Inläggen skulle sett ut typ såhär:

Hejsan!
Idag vaknade jag sen åt jag frukorst. Efter en halvtimma vad det lunch eftersom att jag åt frukost så sent. Sen gick jag en promenad, det var kul. Sen åt jag fika. Sen åt jag middag och sen tröståt jag choklad. Sen titta jag på nån halvtaskig film med ett gäng heltaskiga skådisar.


För det är typ precis vad jág har haft för mig och jag orkar fan inte mer, men jag kommer hem imorgon.
Gud vad jag saknar alla där hemma!

/:)

Trendspotting

Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden men jag har däremot varit ute på byn och observarat en helt ny trend. Den är lite inspirerad av goth och snö... typ. Och jag har själv följt den allt som oftast den senaste tiden. T.ex. om man blir mulad, dränkt eller sover med sminket på.

Typ såhääär:



Läs mer om trenden här 

/:)

SOV MÄNNISKA!

Ja angående rubriken så tänkte jag att det jag tänker kanske påverkar mig bättre om jag skriver det istället för att jag bara tänker det? Nej, verkar ej funka. Kanske ska prova att skrika ut det, spela in på mobilen och lyssna på upprepade ggr? ... Nej det funkade inte heller. Imorrn är det i alla fall julavslutning och efter den kan jag tänka mig att utmana alla på ett gigantiskt snökrig!

/:)

Vi lever i snögubbeland.

Jag är säkert på att ni också tänkt på det men så fort man ser nån som gått ute i denna rådande snöstorm kan man inte låta bli att dra lite på smilbanden för de ser ut som snögubbar hela bunten. Detta inkluderar såklart en själv också så förhoppningsvis kan man bjuda någon annan på ett leende också.

Men det är en sak jag funderat över. Vad hände med växthuseffekten? För jag tycker faktiskt att det är relativt kallt ute.

Nej men nu ska jag skärpa mig, skaffa ett liv och gå och lägga mig. Först ska jag läsa lite i "Candide" skriven av Voltaire, har den i läxa plus att mina drömmar utspelar sig under 1700 talet om jag läser den innan jag sussar... och det är ju kul att slippa att drömmarna utspelar sig under grå 2000 talet.

/:)

Mellanmål!

Kom precis hem från skolan och vad passar bättre efter en lång skoldag än ett ordentligt mellanmål?
Detta består mitt dundermellis av:

1. Kaffe med mjölk, påtåren väntar snällt nere i köket. Fylld med koffein som piggar upp och antioxidanter.
2. Apelsinjuice laddat med c-vitamin.
3. Skivad mandarin och kivi täckt med fil. Toppat med pumpakärnor, hackade pistagenötter och müsli.
4. En platta ipren...



Så nu hoppas jag att jag håller mig vaken och uppe för jag har nationellt fysikprov imorrn!!! HJÄÄLP!

/:)


Maria Montazami!

Det var i och för sig ett tag sen "Svenska Hollywoodfruar" gick på tv och det var ju extremt hypat ett tag. Själv såg jag (tyvärr) aldrig programmen men kommer ihåg att alla snackade om den där Anna Anka. Jag kikade lite på typ you tube och så och den första tanken var ju "Herregud, människan är ju blåst". Visst hon var kul men jag blev nästan mörkrädd över hennes värderingar och liknande, typ psyko varning på bruden? Sen ett tag senare såg jag ett klipp med det bästa av Maria Montazami och då tänkte jag också "Herregud, människan är ju blåst"... Men fy helveta vad man garvar, hon är ju tusen ggr skönare än Ankan. Plus att hon är naiv och gullig till skillnad från det psykotiska benrangelt.. Aja, var bara tvungen att skriva av mig lite hur onödigt som helst men iaf.

ÄLSKA!



Nu ska jag se Ugly!

/:)

Secret computer nerd...

Alltså, alla tror ju att jag är sämst på datorer och jag har ingen aning om var dessa antaganden kommer ifrån. De grundar sig absolut inte på någon verklig fakta. I dag till exempel, när jag var med på matte/data-klassens klassråd och läraren säger "Ja det är ju till exempel förbjudet att spara i *något speciellt fil-format som jag aldrig hört talas om* fil " varpå jag utbrister ett ljudligt "VA!?" och förväntar mig liknande reaktion av resten av gruppen... vilket uteblev, såklart. Ja, det har ju ingeting att göra med att jag skulle vara dålig på datorer. För egentligen är jag extremt haj på det här med datorer och teknik och shitt. Hallå jag kan blogga liksom? Och dessutom när jag får en anonym kommentar så vet jag att det nästan alltid kommer från Ant Tastrid. För nördig som jag är kan jag nämligen jämföra olika ip-adresser och därmed se vem den anonyme är! Då känner jag mig som en riktig hacker faktiskt...

Bild på min dator och min bästis.


OMG

Sitter för tillfället hemma hos Julia, vi har sällskap av nya fjortizen. MYSIIIS. Kallas hon tydligen, moget... Julia är ett pervo. Pervot har tyvärr inget liv så hon stalkar min blogg och klagar på att jag aldrig uppdaterar, soo here you goo!

/:)

GLEE!!

Alltså, om det är nån som har missat supersköna serien Glee kan jag ge en snygg anledning till att börja kolla på den: Mark Salling!

 

Såg dessutom att han fyller år en dag innan mig, skulle inte banga på att fira min födelsedag med den puddingen?

Haha, nej men okej nu ska jag vara seriös. Gårdagen spenderades hos Karin 4 (jag är Karin 1) med mycket skratt och mycket dans vilket alltid uppskattas. Trevligt folk förutom nån som snodde Julias mobil, fy skäms! Så jävla patetiskt och pinsamt så man bara vill... ja, jag vet inte vad men jag blir extremt irriterad. Så om nån hör något om vem som tog den så är Julia i alla fall beredd att utdela en och annan propp, och hon är en riktig hustla... Ikväll blir det pepparkaksbak.

/:)

Det undermedvetna slår till?

I morse råkade jag försova mig en smula. Det började med att jag i sömndrucket tillstång bestämnde mig för att sova en extra tio minuter och ställde därmed klockan på halv sju. I princip i samma ögonblick som jag klarat av detta somnar jag om. När jag sedan vaknar har klockan hunnit bli tio över sju, och jag märker att jag inte alls har ställt klockan på halv sju. Jag ställde klockan på halv ett. På natten. Mitt undermedvetna hade väll räknat ut att det var en sovmorgon på 18 timmar skulle vara lagom för att ta igen min sömnbrist. Men istället för att lyssna på mitt undermedvetna valde jag att rusa upp och dra till skolan för att testa hur mina matteC-kunskaper stog till. Det var sådär med dom kan jag ju avslöja.

/:)

RSS 2.0