Aj.

Jag trampade på en glasbit. Först stack det till, nästan som ett getingstick. Aj. Glasbiten satt i foten så jag var tvungen att att plocka bort den, men den satt inte så djupt och jag trodde inte att det var någon fara. Efter det lämnade jag blodiga avtryck på golvet. Nu orkar jag inte ta bort dom. Eller tvätta rent min fot.

17 år!

I dag fyller Fillan 17 år (läs 12) och eftersom att han är väldigt anti min blogg så tänkte jag jävlas lite genom att hedra grabben i och med detta inlägg. Hoppas att du får en trevlig födelsedag i alla fall, det är du värd! :D



Trevligt att du ville "kika in" i bloggen! (Ja, ibland förvånar min klockrena humor mig själv också)

Julia!

Jag har i dag avslöjat för min vän Julia att jag börjat blogga. Hon är precis som jag en "bloggare", skillnaden är att jag tröttnar och tar bort mina bloggar samtidigt som hon haft sin blogg 1000 år men uppdaterar en gång i halvåret. Bra jobbat av oss! Appropå den bruden så spenderade jag cirka en timme i går med att studera hennes fantastiska ryggtavla för vi var nämligen ute på en joggingtur. Dagen efter har hon också mage att påpeka att hon har dålig kondis. Tack Julia, den värmde. 
 


Men jag gillar dig ändå, ibland.

Varför plankstek när man kan äta... plankmackor!

Jag avrundade eftermiddagen med en underbar middag måste jag säga! Tre olika mackor och en morot. Eftersom att mina matkunskaper (tydligen..?) är så bländande tänkte jag passa på att lägga ut recepten och bild såklart. Tyvärr nöjde jag mig inte riktigt med middagen så det blev allt en liten dessert också: Varma blåbär med vaniljglass och hackad mörk chocklad. Hann dock inte ta nån bild, den försvann snabbt :S




Från höger:
1. Smögenröra och tomat
2. Paté, cornichonger och cumberkandsås
3. Salami och paprika
4. Morot som jag gnagt lite på

Är det bara jag som tycker att detta är lite skrattretande?
haha, whatever...

Solsken!

Vädret är underbart, det är soligt och varmt.

Något som känns riktigt bra är att det är ingen som läser min blogg, haha! Orkar inte riktigt marknadsföra den bland polarna. Dom vet ju redan hur knasig jag är! Istället har jag kommit på att det kan vara bra för mig att hålla reda lite på mina typ känslor och åsikter och så. Då kan jag ju skriva dom här, smidigt värre!
Nu blev allt plötsligt väldigt patetiskt skrivet men då kan jag återigen glädjas åt att ingen läser.
:)

Om jag hade en hamster är det såhär den skulle se ut.

Tredje gången gillt...

... brukar man säga och hoppas att det funkar nu också när jag ger mig in på min tredje blogg. De avverkas snabbt nu för tiden, tydligen. Jag frågar mig själv varför jag inte ska börja blogga igen och vi får väll se om jag hittar svaret, kanske imorrn när jag tar bort bloggen. Nu är jag trött, kanske det är så att bloggen skapas i tröttligtrus och glömsbort imorgon? Aja, den morgonen den sorgen. Sovdags för mig.

RSS 2.0