hejhej jag är trött!

Har varit det hela veckan, tröttsamt minst sagt!

Sen sist har jag gjort om lite. Nämligen så har jag monterat en skohylla på helt egen hand (4 delar och 8 skruvar: känner mig som Martin Timell) och dessutom fick luckan till en gammal hamsterbur bli smyckeshängare haha. Sen passade jag på att sopa under sängen, bara för att verkligen kunna se hur mycket damm som fanns där under...

Dessutom har jag hunnit ge min pappa en ny frippa och han passade på att kläcka "roligaste" skämtet på länge:

Jag: Alla barn heter Maja och Vilma typ.
Pappa: Inte i Göteborg för där heter barnen Glenn
Jag:............................................................................................................................... osvosv

Dessutam har jag idag bokat biljett till Norrköping! Nyköping förra helgen, Norrköping denna, undra vad det blir nästa helg!?

/:)

Såååå har man gjort Nyköping också!

Igår var jag, Petra, Madde och Sophie på galej i Nyköping! Superkul att prova på utelivet i en ny stad som defenitivt får tummen upp av mig.

Betyg:

Garv:***** Blev en hel del av den varan...
Dans:*** Alltid kul att dansa men...
Musik:** ... Musiken vara väldigt söndermixad och allmät ganska dålig.
Folket:**
Stämningen:*****
På topp såklart!

Skönaste under kvällen: Sry men jag måste nog tilldela Sophie den utmärkelsen!
Oskönaste under kvällen: Brud som tränger sig i toakön, illa! Det fanns liksom ingen struktur riktigt folk gjorde som dom ville -.-

/:)

Kanelbulleeeh

Ja det var ju kanelbullens dag härom dan och jag lyckades få i mig ynka 3 st kanelbullar vilket har resulterat i ett sug som antagligen inte kommer att släppa innan jag svullat i mig en ohygglig mängd mumsiga och kaneliga kanelbullar. Förstår inte varför men om jag får värsta cravingen efter något går det inte över förens jag har käkat det! Trots att det kan dröja veckor... Dessutom är alltid random saker och oftast: Nudlar (snabbnudlar ofc), mjölk (dricker typ aldrig det egentligen), sushi (tror att det har något med wasabin att göra), sesamkakor eller just kanelbullar.

Aja, åt sushi igår dock! Det var lite ljummen... Ush



Blir ni inte sugna?



/:)

Juste....

Nu bara spammar jag bloggen, helt otroligt! Men glömde att ta upp en väldigt vikitg sak (hmmm) som jag upptäckte igår:



Så om denne no-lifer vill ge sig till känna så är det helt ok men det verkar ju som att man har en galen blogg-stalker? Aja, nu ska jag allt sussa så sött.

/:)


Why stand up when you can sit down...? Typ

Verkar som om jag blivit värsta bloggaren bara uppdaterar varje dag, galet! Nu finns det i alla fall något vettigt att skriva om. Idag var jag nämligen på lite stand up med Johanna. Väldigt väldigt trevligt men förskolepersonal som vi är med slitsamma dagar och tidiga mornar pallade vi endast med första akten men hann dock se sex olika och olika roliga komiker med ett mer eller mindre varierat utbud av skämt. Helt klart värt det och det kommer defenitivt att göras igen!



btw dagens "Barnkommentar"

flicka 3 år, utomhus, sniffar i luften: "Det luktar leksak!"

hahaha it sure made my day! Roligare än komikerna, helt klart!

/:)


Dags att damma av?

Kära bloggen får väll se om det här inlägget blir början på en nystart eller bara ett ensamt sketet inlägg i sin tidsperiod.

Appropå tidsperiod. Den som pågår just nu i mitt liv som jag skulle kunna kalla en mellanperiod eftersom att jag bara går och väntar på att komma in i en ny period i livet. Varför jag just nu lever i en mellanperiod beror på att jag i våras avsutade det treåriga gymnasieperioden och väntar nu ivrigt på nästa år då, förhoppningsvis, rolighetsperioden drar igång..... Just nu i mellanperioden jobbar och sliter jag, spara de slantar jag förvärver och min vardag är allmänt grå och trist.

Dock ska jag ändra på detta eftersom att jag insett att man inte kan gå omkring och leva på att vänta på något. Istället ska jag försöka att ta mig tiden att göra massa skoj och lära mig massa nya saker!

Om jag nu läser det här om 15 år och helt glömt bort vad jag gjorde i denna "mellanperiod", eftersom att den var så tråkig och menlös att den totalt raderats ur mitt minne så:

1. Bodde jag hemma och störde mig på mina föräldrar något så fruktansvärt.
2. Jobbade jag på tom tits förskola och njöt av de härliga kidsen.
3. Jobbade dessutom med familjegymnasiken (10 terminen) vilket därmed resulterade i en barnfri dag i veckan (!!!).
4. Träffade samma gamla (men ack så underbara) kompisar som under gymnasieperioden.
5. Gjorde mitt yttersta för att fylla ut de lediga timmarna med rolighetssaker såsom: Kulturtisdagar, söndags bowling, gitarrspelande, lunch/middag/fika/allmänt svullande med diverse vänner eller bara helt patetisk och ensam.

/:)


RSS 2.0