Roffetime!

Ikväll ska jag äta godis och titta på let's dance. Med min mupp!

/:)

Snart läggdags!

Min pappa är nästan lika rolig som jag är. Idag när jag skulle ställa in min tallrik i diskmaskinen så ser det väldigt fullt ut bland tallrikarna så när vi då båda står där frammåtlutade över diskmaskinen och kikar frågar jag "Finns det någon plats?".  Till svar får jag ett eftertänktsamt "Ja.. Jag tror det finns i frysen i alla fall"

hahahahahahahahahahaaa!

/:)

 

vart är världen påväg?

Det kanske inte är någon som missat men nu ska tydligen Petra Mede ha nån show på tv 3. Alltså, jag dör. Det finns säkert 100 roliga komiker så väljer dom en tråkig och ger henne en egen show!? Hon är inte "bara"tråkig, hon är pinsam också. Jag har inget emot henne som person men jag har svårt att respektera och uppskatta människor utan yrkeskompetens.

Ska vi börja med hjärnfysiker med iq 33, kockar vars paradrätt är rostade frallor, lärare som hatar barn (haha) och blinda optiker också!?

Typ såhär lät Petra Mede under Roast på Berns. Kul.



Asså hon snackar med Johan Glans, min gud.

/:)


ARVIKAFESTIVALEN!

Jag är 100 % seriös, jag måste dit! Regina ska dit, jag ska dit. Någon jävel som vill dit med mig? Dessutom kommer förra årets favoriter från peace dit, volbeat och babyshambles. Mums.

/:)

Skola imorrn...

... INTE!! WOHOOO!! Bara för att jag inte har skola imorrn ska jag vara uppe och röjja heeela natten.

JAG ÄR SUUPER GLAD!!!



Sov så sött nu alla småttingar!

/:)

Nails

Nu sitter jag här och kletar med lacket, luktar mumsi. Dock är det nagellack über fucking alles, så ska det ju inte vara? Pappa skulle typ mörda mig om han fick reda på att jag målade naglarna vid datorn. Haha, stackarn skulle få hjärtattack om han visste att jag även sminkar mig, filar naglarna och äter ibland framför datorn. Hoppas för guds (min) skull att han inte läser min blogg.

Haha ser inte fint ut, men det lööser sig



I eftermiddag ska jag klippa Petras hår, hjäälp!! Nej men det ska bli riktigt skoj!

/:)



snart blond... om allt går vägen

Jahapp nu sitter jag här och bleker håret. Vi tjejer är ju kända för att kunna göra flera saker samtidigt. Så nu hoppas jag bara att färgen blir bra, pallar inte vara gulhårig. Dessutom klippte jag mig igår så en bild på min totalnya frippa kanske langas upp imorrn?

/:)

Partidjungel

I år är det som bekant (hoppas jag?) Riksdagsval i Sverige och då är ju den största nyheten att JAG får rösta. Men det är faktiskt inte allt som är nytt utan imorse så läste jag i tidningen om ett gäng nya partier som ska ställa upp i nästa val och eftersom att detta känns ytterst aktuellt vill jag ju skriva lite om dem.

Spritpartiet- Yes tänkte du som läste nu kanske? Äntligen ett parti för mig! Men icke sa nicke, detta parti vill nämligen halvera konsumtionen av alkohol i Sverige. What's up with that? Och hur tänkte dom med namnet egentligen? Aja, det verkar som om det är ett gäng vilsna grabbar som gjort bort sig lite för många gånger på fyllan och vad gör dom. Jo dom startar ett parti. Nej tack, nästa!

Fattiga Riddare- Partiet vill tydligen hjälpa de som är skuldsatta och driva deras frågor. Bra politik eller inte, de som kom på namnet hade i alla fall humor. Det gillas.

Frihetspartiet- Partiet som vill göra narkotikaanvändning lagligt... Varför inte liksom? Det är då nissarna från hells angels som starta det här partiet som jag måste passa på att rekomendera till "maja"

Fritidspartiet- Är precis som det låter. Ett gäng som inte har nån fritid och därför skapar ett parti i princip för någon speciell politisk filosofi har de ej. Dom tycker bara att det var bättre förr. Tips från mig till dom: starta en syjunta, lär er dansa tango, köp en motorcyckel, läs en bok eller skaffa ett liv helt enkelt istället.

Norrländska samlingspartiet- Vill i princip att de fem nordligaste länen ska bli avskärmade från resten av Sverige. Det är helt ok för mig.

Visiona- Jag fattar inte riktigt, det här partiet vill inte driva några speciella frågor utan bara driva politiken på ett nytt sätt. Okej?

Jahapp, jag vet inte riktigt om jag blev klokare av det där. Men det lutar åt Norrländska samlingspartiet. Helt klart.

/:)





RSS 2.0