WHALECASTLE!!

Vet inte riktigt om jag vill kalla dagen för whalecastle eller typ... choicecastle? Vad är "fyndigast"? I alla fall så har det blivit så att ungefär en gång i månaden lyckas vi aupairer här i G-town ta oss ut och parta med alla studenter (läs 93:or som ser ut som 96:or) på en måndag och vilken dag passar bättre (förutom Lucia då(?)) än valborg att festa hela natten med småglin??

Så ikväll blir det att berätta för alla britter om den fina svenska traditionen Whalecastle då vi har bonfires och dricker alcohol och... Ja typ det.

/:)


Knitting4ever

Idag gick jag in i en affär som säljer tråd och grejer. Saknar handarbete hehe. I alla fall, mitt mål var att hitta en virknål samt ett nystan (vitt bommulsgarn var siktet inställt på) för att sedan låta inspirationen flöda för jag hade ingen aning om vad jag skulle kunna knåpa ihop med tråden. Hittade nål och tråd, gick till kassan:

Jag: Hello I'm just wondering if these two goes together *håller menande upp nålen och tråden*
Expediten: Yes sure, what are you gonna do with it?
Jag: I don't relly know yet, haha.
Ex: Well this thread is for dishcloth making...
Jag: Well... Then I guess I'm making a dishcloth!

När jag kommer ut ur butiken spöar regnet ner såklart (haha) men tapper som jag är pinar jag på. Cirka fem minuter från huset spricker det upp och helt plötsligt är molnen som bortblåsta. SUCK.

Nej nu har jag inte tid att blogga mera nu ska jag ju faktiskt virka på min finfina disktrasa!

/:)


Lite meraaa tv!

Igår upptäckte jag till min stora glädje att Ung och bortskämd (mitt och pappas favorit program typ) finns i UK ochså: Young, dumb and living off mum. YAAAY! Så kul, en tjej som har typ fem cm långa naglar, 10 cm ögonfransar, chockrosa väggar som dessutom pryds av en superfin logga (PLAYBOY) och sen ligger hon och röker i sängen. Precis som i Sverige är det föräldrarna som bestämmer vem som åker ut och så. Något som är helt oförståerligt för mig då de uppenbarligen inte lyckats med att uppfostra sina tonåringar men tydligen kvalificerar sig till att avgöra vem som sköter sig bra och inte? Aja helt klart sevärt.

En annan serie är The only way is essex vilket är precis som Wermland forever (men det säkert inte är nån som sett det men jag tycker såklart att det är svinkul eftersom att det är så stört dåligt). TOWIE skildrar livet i Essex (typ som ett landskap här i england), och typiskt essexigt är för mycket smink (tjejer och killar) och att dom har kul accent (shaa aaap=shut up). Extremt populärt tror jag. Visas typ vid klockan 10 så det är ju lite för sent för att jag ska orka stanna uppe och se det dock hahaha.

/:)

Inte sol typ.

Hej jag blir deprimerad det är superfult väder och jag får huvudvärk och blir allmänt less. Sitter hemma, äter gröt, målar naglarna och röjjer i lådor, räknar nagellack (har över 30 st..............). Funderar på att dra till gymmet och bara ro lite, om jag hade haft en båt hade jag kunnat göra det längst vägen men det har jag ju inte.

/:)

Pinsamt erkännande samt ett vädjande

Alltså nu när man befinner sig i ett annat land än Sverige vill man såklart fortfarande hålla sig lite à jour med vad som händer på "hemmaplan". Detta resulterar (förutom i en hel del facebookande) i en massa bloggläsning. Jag har alltid varit en sån som tycker att det är roligast att läsa bloggar skrivna av folk jag känner. Dock är det så att ni mina vänner inte alltid är så duktiga på att uppdatera....

SÅ när jag känner att jag bara måste läsa blogg och ingen uppdaterar.... Läser jag Kenzas blogg, och Kissies (!), ibland blondinbellas, paows (vem är det liksom) bara för att få reda på vad någon gör i Sverige liksom. Och ja det tar emot att erkänna detta.

SÅ SNÄLLA ALLA SOM LÄSER DETTA OCH SJÄLVA HAR EN BLOGG: UPPDATERA!! (Skona mig från mupp-bloggar....)

/:)

Fullt folk <3

Jag älskar att fulla personer tycker att man ser ut som jessie jay/juliette lewis när man har peruk på sig när man egentligen ser ut som en transvestit. Och att dom inte reagerar över kontrasten mellan kort blont hår och långt svart med lugg när man visar passbilden. Eller blir förvånade när man berättar att man har peruk. Vem fan kom på talesättet att av fyllon och barn får man höra sanningen!?

/:)

RSS 2.0