Söndagsfikan!

I söndags kände vi varken för att promenera eller shoppa så istället..... Åt vi. Först kina-käk sen afternoon tea med scones. Eller ah, Petra tog en varm choklad och jag en kaffe men i alla fall.



/:)

Gammal fika

Lyckades ladda upp lite bilder från när jag oh Alicia fikade för 1000 år sedan. Fattar inte vrf Alicia är så sneee bara. Hade vänt bilden men sen vändes den liksom tillbaka när jag ladda upp den? Skumt. Söt är den i alla fall, rekommenderar att man vänder på datorn istället (obs gäller ej stationära...).



Kakan som nästan döda mig



/:)

Fredags

Tänker inte riktigt skriva något om Fredagen annat än att vi körde så hårt att vi var döda lördag-söndag. Istället summerar jag fredagen med en klockren bild från Linnéas blogg:



/:)


Torsdagen

I Torsdags när Petra kommit hit tog jag med henne till Bar Des Arts, såklart! Och vi drack side cars, diverse martinis och sååå. Jag tror typ att jag kommer få det stället att bli superpoppis. Har tagit dit Petra och Alicia och i måndags så tog jag dit Linnéa. Dessutom rekommendrade jag det till Camilla och hon blev helt såld när hon var där i lördags med Nathan och två kompisar. Hoppas att dom inser detta och typ ger mig... Rabatt? Snälla?

Lite pics från Petris blogg





/:)


Helgen

Har haft en så bra helg med Petrisen.


Och hon hade med sig sin sytemkamera så tänkte att jag snor en bra bild (för dom som tröttnat på mina dåliga men ack så fina mobilbilder!)

/:)


Dåligt Wi-Fi

Nätverket har legat nere ett tag här. Så beslöt sig Camilla för att go wild and crazy och dra ut sladden och sen sätta tillbaks den. Välkommen tillbaks Wi-fi. Nu sitter jag i ett tyst och svinkallt hus och väntar på rörmockaren typ, pannan har lagt av. Älskar att man vaknar efter att ha sovit mindre än 3 timmar och det är 16 grader i rummet.

/:)

Bra på att shoppa

säga vad ni vill men jag och petra är riiiktigt bra på att shoppa. Vi borde få pris!

/:)


Fredagsmorgon

Nu är jag, Petra och Gussie uppe på mitt rum och fixar oss för snart ska vi ut och shoppa loss lite i Guildford. Eller jag följer mest med som påsbärare. Måste dessutom meddela att Petra tog med sig massa snö från Sverige den jäveln...... Men jag är inte bitter utan snäll och bjöd på scrambled eggs och toasts med lemon curd på till frulle.

Igår passade vi på att ta ett par drinkar när hon kommit fram också, det var myspys och vi höll ljudnivån uppe på stället kan man säga.

/:)

PETRA!!

Snart så är min busiskrutt här! Hon har precis äntrat tåget mot guildford och snartsnartsnart får jag se henne. GAH känns typ inte verkligt och det var FÖR länge sen vi sågs!!

Gammal bild man aja! Hon är fin hon <3



/:)

Söndagsfikan

I Lördags var jag och Linnea ute och dansadansadansa, i princip konstant från 24:00-03:00 då vi skred hem i slasket. Dessutom provade vi ginger beer, det var gött och kändes ganska engelskt. Vet inte om det är det? Sen på Söndagen kände vi att vi kunde unna oss en liten liten fika.





Mysigt fik men asså britter är galna. Det fanns typ korvar inlindade i... Wienerbröd? Typ, såg inte mumsigt ut. Och sen något som såg ut som en stor friterad gul köttbulle som såg ganska god ut men innuti var det ett ägg!? Båda dom grejerna var med på listan över saker som inte fick vara våran fika. Istället kvalade en pain au chocolate, en brownie och nån äppelkaka in på finalplatserna! Helt klart värdiga vinnare.

/:)

Meatballs

För att lära ungarna lite Svensk matkultur ställde jag mig härom veckan bakom spisen och resultatet:



SWEDISH MEATBALLS



Om jag blev stolt över mig själv. Nästa gång ska jag krydda till dom lite bara med tabasco och dijon-senap.

/:)

Favorit-trädet!



Här är alltså mitt favvoträd, visst ser det ut som en söt krokodil??

/:)

Inte en helt vanlig Torsdag idag inte!

Nej för idag så kommer Petra hit till Guildfort och hälsar på lille mig!! Ska bli skojskoj och vi ska ha så skojskoj! I dag har jag dessutom fikat med Maja och Linnéa (som vanligt) och det var mums (som vanligt) och (som vanligt) så strejkar bilduppladdningen men så fort den är på g ska jag visa vad jag gjort under veckan!

Nu ska jag nog unna mig själv en kopp te för ovanlighetens skull!

/:)

Top model Sverige

Kollade nyss på andra avsnittet av top model sverige på tv3 play. Skulle egentligen titta på nån dokumentär på svt play som pappa länkat men man måste tydligen vara i Sverige för att se det. Happ.

I alla fall så var programmet GRYMT! Det är så mycket bättre än amerikanska. Sophie är lätt skönast. Sötast är ju Jamilla, ser ut som Rihanna och Sanna Brådings kärleksbarn. Det värsta är när Izabella kör det direktöversatta Tyra-snacket..... Och Jonas är ju också bara för mycket!

/:)


Bakom mina solglasögon är jag gaaalen!

 Juste, jag köpte två par supersnygga solisar härom dan. Det första paret är jag speciellt förtjusd i. Passar bra eftersom att de senaste dagarna  har det varit så fint väder, kallt men soligt! Ni får ursäkta bilden men det är sånt jag tycker är ganska kul...



/:)


Frukost-disken!

Asså så här mycket disk blir det efter frukosten, vet inte om det bara är jag men känns ju typ som att... Det ser ganska mycket ut? Går snabbt att slänga in i maskinen i alla fall. När jag käkar frukost hemma blir disken en kniv och en kopp. Aja, jag åt i alla fall ett ägg och en macka med rödbetssallad och köttbullar, drack kaffe och apelsinjuice. Lyyyx. Annars brukar det ju bara vara ost eller lemoncurd på mackan. Just saying.



/:)

Treeeeatment!

Är som sagt lite sjukis så gick till boots, desperat att komma över vad som helst som skulle kunna göra mig frisk. Så shoppade loss lite, blanda en medicin-cocktail och nu är det bara att vänta och se. Har dessutom frossat i choklad, det brukar ju lindra det mesta.



Karins Sjukis-Cocktail

-Halstabletter
-Smärtlindring
-Hostmedicin
-Förkylningsmedicin

Börja med att koka upp vatten. Mortla under tiden två smärtlindringstabletter med en halstablett till ett fint pulver. Lägg pulvret i en kopp tillsammans med innehållet från en påse förrkylningsmedicin. Blanda ut med 10 ml hostmedicin till en klumpfri smet. Späd därefter med cirka 150 ml kokande vatten. För extra effekt kan man blanda i lite honung och 4 cl whiskey.

/:)

Strålande sol i förrgår, igår och idag tjalalalala

This is what I do när det är fint väder: Sitter ute och njuuuuter, läser en tidning, äter en kaka (eller två...) och dricker KAFFE!! Maria brukar anklaga mig för sunbathing och hon tycker jag är konstig som sitter ute och solar när det är kallt, men ack så soligt. Då säger jag bara att det är typiskt Svenskt, vi är besatta av solen helt enkelt! Antagligen för att vädret ofta är pissigt hemma i Sverige. Dock borde ju engelskmännen vara likadana men dom är tydligen generellt notoriska innesittare och tar sig endast ut för att njuta av vädret när det är minst 22 grader plus, vindstilla och solsken.... Aja their lost säger jag bara, MER SOL TILL MIG!!!!



Blir det lite ensamt snackar jag med gussie på "Telefonen"



/:)

!!!

Ibland är det lite lerigt här men det gör inget för I <3 Muddy Puddles



/:)

Jag villlägga upp bilder!!

Dör lite mer på typ internet uppkopplingen som gör det omöjligt för mig att lägga upp bilder. Men men jag ska inte klaga för idag är det fiint väder och jag ska ut och promenera. Så jävla kul att jag efter en timme i solen är prickikorv i ansiktet. Inte aaltså ironiskt menat, jag gillar fräknar, tycker bara att det är lustigt att det går så jäkla snabbt sen försvinner dom typ lika snabbt igen?

I alla fall igår vare ju comedy show med Maja och Linnea och det var skojskoj! Kul att komma ut och göra något och få skratta lite. Haha för det gör jag ju inte annars typ. Julia om du läser detta så måste jag bara säga att bakom mig satt såklart en tant och skrattade svinkul och astråkiga saker, din förbannelse förföljer mig här i england tror jag. Måste tyvärr erkänna att stand uppen inte var lika bra som den brukar vara på underbara men men jag är nöjd! Vi blev snabbt utpekade som utlänningar eller "Swedish house maffia" och fick till och med ett "Hej och välkommna" på svengelska av konferenciern eller vad man ska kalla honom. Så det var snällt! Jag hoppas i alla fall att det blir meeer comedy men nu ska jag ut och njuta av den FANTASTISKA solen.

/:)

Gomorrn

Älskar: Vakna upp till solsken och att äta gooodis till biggest looser (gb version ofc)

Hatar: Vara sjuk och inte kunna hålla tårarna borta när jag kollar på biggest loser -.-

Now I'm off ironing, see u later mater!

/:)

RSS 2.0