Klaant

Förstår inte att jag alltid lyckas vara så slö och osmidig. Jag har typ allt mitt smink hos tussie. Eller det är inte på långa vägar allt, men känner inte riktig för att köra på blå/rosa/grön ögonskugga, smulig mascara och guldigt rouge... Måste verkligen pallra mig dit men lyckas såklar aldrig. Så mycket som är i vägen, typ tv:n och datorn. Dags att lägga ner slacker-fasonerna!

/:)

Like Dynamite

Ikväll vill jag slita dansgolvet känner jag, brukar dock alltid bli så att man sitter och dräggar när man är danssugen. Eller att man sitter och dräggar när man inte är danssugen (y). Hur det än blir räknar jag kallt med en toppenkväll.

Lista över hur jag planerat/tror att min kväll blir:

1. Käkar pizza med Tuss och drar sedan hem till henne och får lite sällskap, blandar lite drinkar, lyssnar på grym musik, fixar oss och taggar gaalet.

2. Drar vidare till "the partey"

3. Träffar alla och allt är skitbra

4. Tilda förvandlas till Nelson Madela/Dalai Lama/whatever

5. Skämmer ut mig måttligt

6. Julia och My joinar efter att ha sett familjen, Julia spårar...

7. Alla börjar bli trötta och jag vill gå hem, får stryk av Julia för att jag sviker

8. Somnar (?)

/:)

Jag är som...

... En Guldfisk. Mitt minne är typ sämst i hela världen. Scandalouuuz! Aja, så får det väll vara då. Tror jag ska börja göra som snubben i memento, tatuera in allt viktigt. Blir lite dyrt bara.

/:)

just thoughts.

Vad är det med det magiska skimmer som tycks omge något, någon, man observerat i smyg, på håll. Att det försvinner när man kommer nära. Jag vill se det skimret klart, tydligt, på riktigt. (?)

 Vad är det med tårarna som trycker på bakom ögongloberna och bara väntar på att sakta få rulla ned för kinderna. Lämna salta spår på huden. Lämna osynliga spår på insidan. Jag vill slicka det salta, gömma spåren på insidan där ingen kan se. (?)


RSS 2.0