Kollektivtrafik

Can't live with it, can't live without it

Typ så. Kyla och löv kan lamslå ett helt pendeltågssystem och förseningarna gör en galen. Man komer sent till skolan, missar viktiga saker typ.

Trots det så är ju tågen bara så bra. Det är billigt och miljövänligt och går ofta snabbt att ta sig dit man vill. Det är aldrig tråkigt att åka tåg. Antingen sitter man med sina vänner och snackar skit/asflabbar eller så sitter man och tjuvlyssnar på någon annan. Jag älskar att tjuvlyssna. Att dyka in och ta del av någon annans livsöde/problem/skämt/whatever.

Nu ska jag åka tåg, ciao!

/:)


Reisefeiber

Ja rubriken betyder alltså resefeber på tyska. Vilket kan framkalls redan nu fast det är långt kvar till Alicante resan. Saker man kan bli orolig över är till exempel:

-Pengabrist, eller att saker blir dyrare än man trott.
-Att flyget ska vara inställt.
-Att det är dåligt väder.

Eller så är man som Madelue, tjejen hade lite panik och skickar ett mess som börjar med "Vi har ett problem" Och då blir jag såklart lite orolig, vad kan ha hänt nu!? Fortsättningen lyder "Hotellet är dåligt isolerat"

Hahaha, no need to worry! Det är inte vårat problem, det är grannarnas.

/:)

dags att sova?

Skrev klart min debattartikel för ett tag sen. Jag råkade skriva sjurförsök och gjurförsök men vad jag egentilgen debatterade om var.... fjurförsök!? Eller nej, djurförsök kallas det tror jag. Whatever, det var en och en halv timma sen och jag var tydligen trödd då. Jag är trött nu också. Time so sleeeep, weeeeeeeeeei!

/:)


Dagens smartass...

... är NATHALIE HÖGBERG LARSSON. Som trodde att det var Abraham Lincoln som sa "Yes we can" i nått tal. Grattis gumman!

Tyvärr kan jag inte utse pattis till "Tidernas Smartass" för den titeln har Tilda Lemke sen Nutidsorientering 2006. Hon var till och med i tidningen!

Frågan löd ungefär: Vem grundade religionen Islam?
Tilda Lemkes svar hittar ni i en artikel som publicerades i DN:


Förlåt Tilda och Nattis men gud vad ni är underbara!

/:)


Nallen är tebax!

När jag säger nallen menar jag då inte mig själv, jag kallades nämligen nallen när jag var liten! Utan jag menar såklart nallen, luren, mobben, u name it! Saken är att jag kind of råkade tappa den när jag skulle ta ut pengar i stälje. Blev lite nervös men skyndade hem för att ringa den när jag upptäckte att den var borta. Eller jag skynda mig kanske inte direkt, jag fortsatte att shoppa ett tag men sen skyndade jag ordentligt. Så kommer jag hem, slänger mig på telefonen och blir överlycklig när det går fram signaler. Överlyckligheten varar i cirka två sekunder varpå upptagettonen börjar tjuta och jag får seriöst panik. Så jag försöker ringa en gång till, och en gång till, men samma visa varje gång, några signaler går fram och sen upptaget. Jaha...? Vad är det för jävla fail-tjyvar som hittat mobilen egentligen? Man stänger av skiten/tar ut sim-kortet? Inte fan sitter man och trycker upptaget?

Nej dat var inga fail-tjyvar som hittat mobilen. Det var några järna-kids som blev fett skraja när mobilen börja ringa hela tiden, gulle! Så jag åkte till järna och hämta upp nallen. Slutet gött, allting gött!

/:)


A-B-C, sommarresa på g!!

A- Alicante
B- Bada
C- Costa Blanca
D- Daniella
E- Entligen har vi bestemt oss (man måste vänja sig vid att inte använda å, ä och ö)
F- Fiesta
G- G är en svår bokstav att komma på ord till
H- Hotel Maya, ska bara bokas först...
I- Internet på hotellet så man kan.. facebooka!
J- Julia
K- Karin
L- La plaaaya
M- Madelue&Malin
N- No money, dax att börja spara fickpengar!
O- Ompalompier bor väll inte i Spanien?
P- Petra
Q- Qul som fan ska vi ha det
R- Ryanair, bokat!
S- Sola
T- Titta på sevärdigheter... hehe
U- Underbart
V- Vatten
X- Xins inga jävla ord på x -.-
Y- Yxa, ska ej finnas i handbagaget
Z- Zebror?
Å- Åland, nej tack!
Ä- ÄVENTYYR!
Ö- Önskar att det vore nuu!

/:)


Afrooo!

Jag är taggad på afrodans ikväll fosho! Jag älskar det, så skönt att bara släppa loss. Funkar också bra när man är i flempan och väntar på en buss och håller på att frysa arslet av sig. Sätta-på-sig-stövlarna-steget är min favorit.

Vilken är din? (blygs inte folk, svara nu! Alla har en favorit)


/:)


Hjälp!

Shit asså nu är jag typ bah nya kizzii eller vad!? Skriver privoserande inlägg, får hatmeddelande på facebook lxm! Don't mess with me cuz i'm fejmus... Typ. VEM VILL VARA MED PÅ BLOGGKRIIIG!?




Nej men jag skojja bara, förlåt my jag ska skaffa ett liv nån gång. Vill bara berätta för alla som trodde på det jag skrev om My här om dan såklart inte är sant! Det där om att Norsken bor hos mig är däremot väldigt sant.

/:)

Här bor Alexander Rybak!

"Låten "Fairytales" har gjort Alexander Rybak, 23, till miljonär. Ändå väljer han att bo hemma hos Karin Madsen, 71, i ett rum på 20 kvadratmeter."Han trivs med lugnet här hos mig" säger Karin Madsen till norska Dagbladet."

Jaha, så kan det gå. Alla som undrar var den fiolspelande "sötnosen" från Norge håller hus så är det nu avslöjat. Och ja, jag är 71 år.

He's at my place bitches!





Nej men så kan det gå om man har skittråkigt och googlar sitt namn, hehe, så nu sitter jag och lyssnar på den där låter "fairytale". Fan vad dålig den är. I kväll är det Poweryoga som gäller. Kommer aldrig glömma förra gången då ledaren berättar att om någon övning är jobbig kan man inta "babypose", gissa vem som körde den typ hela passet om inte den här pinglan. Klockrent!

/:)


Love letter

Tänk tanken att få ett handskrivet kärleksbrev. Fylld med omsorgsfullt utvalda ord som bildar meningar, formade efter känslor och tankar. Adsesserat och förslutet, något som är värt att vänta på och något som verkligen betyder något.

Once again har jag sett en film och blivit hjärntvättad men i alla fall. Jag vill skriva ett riktigt kärleksbrev någon gång i mitt liv. Jag vill öppna och läsa ett. Jag vill vänta. Det tar två sekunder att skicka ett sms, och inte fan har man koll på vad man riktigt skriver, det blir lite hipp som happ. Men ett brev, det tar tid att skriva, det tar tid att få. Min hjärna är verkligen mottaglig för sånnahär "fånerier" men i alla fall.

Det ska helst se lite old school ut också...

John Keats letter to Fanny Brawne May 1820

Filmen var "Bright Star" som handlade om författaren John Keats och hans lady Fanny Brawne. Jag typ dog när de skicka sina små brev till varandra. Fick iofs ett brev från Karin 4 idag på fiket. No offence men det var sådär...

/:)


It's been a while

Ett tag sen jag skrev sist så tänkte att passa på att uppdatera lite. Jag det har hänt en hel del sen sist, nyår till exempel! Jag och Julia har varit fullt sysselsatta med att "mobba" Petra eftersom hon tydligen hade lite roligare än alla andra. Gårdagen var trevlig och spenderades i Tullinge med mycket dans, dålig musik, folk bröt sina nyårslöften, mingel på flemingsbergsstation halv två med nån snubbe från litauen.

Jag gillar ju att ta upp saker som ligger i tiden här på bloggen. Kyla till exempel känns rätt aktuellt. Jag vet inte om det är helt sant men vi sa i alla fall till snubben från Litauen att det är den kallaste vintern på 20 år i Sverige. Tydligen var det typ ännu kallare i Litauen... yeah right... Snubben darrade som ett asplöv och hade ingen mössa? Det hade iofs inte Petra heller, men hon hade en snygg rosa/lila randomhalsduk i alla fall. I alla fall, det känns som om alla passar på att fly Sverige nu i kylan. Charterresor säljer som aldrig förr, tussibulli kom precis hem från miami (?) och Morfar ska dra till kanarieöarna i två veckor med sin brorsa. Han är 78 år. Vad ska man säga? Dessutom ska pappa dra till usa med jobbet nu och så kläckte jag ur mig under middagen igår "Jag läste en bok och då var det en kille som sa att han åkte till usa med jobbet typ hela tiden men egentligen var han kvar i Sverige och var otrogen". Tystnaden vid matbordet blev väldigt påtaglig.

Nu är det fiket som gäller! (surprise liksom...)

/:)

RSS 2.0