Bo-I-Hop?

Fast det i princip bara är början på våren är det inte en sekund för tidigt att börja tänka på vad som ska hända i framtiden. Ena veckan vill jag stanna kvar här i England (och få ett jobb på typ top shop tack!?), nästa så vill jag söka jobb som barnledare utomlands (jobba ett år på bränna) och veckan efter det vill jag bara hem till Sverige och slå mig ner i skolbänken (eller ah, leva studentlivet).

Just nu känns det som att det sistnämnda är det som kommer att vara min framtid i höst. Statistik i Linköping blir det nog. Jag och Linnea som är ännu mer pluggsugen än jag, den gamlingen haha, snackade om hur nice det skulle vara att plugga och dela lya. Det fick mig och börja tänka lite på vilka jag INTE skulle kunna bo med:

 

Petra Kalte

 Ingen tvekan om att jag och den här bruden skulle ha kul om vi bodde tillsammans. Vi är alltid taggade och alltid redo! Vår lägenhet skulle vara ett fest-mecka utan dess like. Men att socialisera är inte vårt enda gemensamma intresse. Det var ju det här med shoppingen också… Frågan är hur pass väl vi skulle kunna hålla i plånboken (med LÅNADE pengar från CSN)? Skulle det bli några pengar över till mat och hyra efter att i införskaffat de där skorna som vi bara var ”tvungna att ha”? Tveksamt.

Astrid Billman (OBS! bilden är ett montage Astrid skulle aldrig städa!?)



Många härliga kvällar i lägenheten skulle spenderas över en box rödtjut, några ton choklad och djupa samtal angående meningen med livet (eller lite mer ytliga om typ ingenting). Dagen efter när man vaknar upp med huvudvärken efter vinet finns det nog dock inte mycket övers till städning… Och inte dagen efter det heller. Och så vidare. Efter kanske en månad skulle vi slarvermajor ha kläder, prylar och smuts upp till öronen och därefter sakta dö en plågsam och långsam död i vår oordning. Inte speciellt lyckat.

Victoria Eriksson Russo

 Det här är nog en av de kompisar jag har som JAG faktiskt skulle klara av att bo med. Tillsammans skulle vi kunna sitta och plugga matte, dra nördskämt och efter det snabbt svida om till en party-outfit, shotta lite ren vodka (billigtbilligt!) för att sedan dra ut och dansa som maniacs en hel natt! Problemet ligger i att snäll-vicks är lite för snäll och detta skulle såklart onda-kakan utnyttja till max. Vem skulle få sköta städningen? Vem skulle laga all mat och sköta disken och städningen? Vem skulle gå på mina föreläsningar och skriva mina uppsatser? It sure wouldn’t be me. Det skulle sluta med att Vicks får nog och slänger ut mig med huvudet före och aldrig mer talar med mig. Det vore ju synd!

/:)


Kommentarer
Postat av: Petra Kalte

Du är för kul :D haha!

2012-03-29 @ 17:18:13
URL: http://petrakalte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0